Pierwsza nawigacja dla ŚWIEŻAKA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • woj205
    Classic
    • 2011
    • 16

dzięki za spota Panowie jak zwykle miło było się spotkać i pogadać oraz poznać nowych Kolegów :szeroki_usmiech frekwencja coraz lepsza, oby tak dalej :idea:
  • Octa-vian
    Ambiente
    • 2010
    • 122

Potrzebuję pomocy przy zakupie pierwszej nawigacji...
    Nawigacja będzie używana kilka razy w roku - przeznaczona do użytkowania na jak najdłuższy okres...
    Najbardziej interesuje mnie używanie jej za granicą (np. Litwa, Łotwa, Estonia, Słowenia, Czechy)...Pierwszy test przeszła by jeżdżąc po Wilnie i Kłajpedzie...
    Kilka osób "jeżdżących busami" polecało mi TomTom...wyczytałem jednak, że mapy w nim są dość słabe...lepsze mapy są podobno w BLOW...

Poniżej 3 modele nawigacji...który polecicie...? (granica to ok. 600 zł)...

Z tego co zauważyłem to BLOW ma mniejszy wyświetlacz...ale przy sporadycznym używaniu to chyba nie powinien być problem...
    Na co zwracać uwagę ? Czy przyda mi się czytnik kart SD ? Nic się nie orientuję ile trzeba wewnętrznej pamięci...
    i w ogóle...jak nawet uaktualniać mapy...

Za wszelkie informacje będę wdzięczny...

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

1 i 3 link nie działa :| Ja polecam garmina

Komentarz

• Octa-vian
        Ambiente
        • 2010
        • 122

już WSZYSTKO DZIAŁA...

Komentarz

Octa-vian, ja mam świetną radę dla ŚWIEŻAKA 8)

Komentarz

• Octa-vian
            Ambiente
            • 2010
            • 122

Pełno jest tematów na forum o rzeczach "szczegółowych" związanych z nawigacją...mnie interesuje zakup nawigacji z w miarę dobrą mapą i nie zabawa w uaktualnienia i podkręcania itp...

Komentarz

• Ostlander
              Ambiente
              • 2009
              • 163

Zamieszczone przez Octa-vian
              Pełno jest tematów na forum o rzeczach "szczegółowych" związanych z nawigacją...mnie interesuje zakup nawigacji z w miarę dobrą mapą i nie zabawa w uaktualnienia i podkręcania itp...
              To tak się nie da. Nawigacja jest tak dobra jak dobry i aktualny jest sam program nawigacyjny w urządzeniu. Tego niczym nie obejdziesz.
              Jeśli chcesz dobry program to polecam Automapę . Kup po prostu urządzenie z preinstalowaną Automapą Europa i wyświetlaczem ok 4-5 cali.
              Jest druga srebrna kochanka- CBF 600S...

Komentarz

• Octa-vian
                Ambiente
                • 2010
                • 122

No i to jest konkretna odpowiedź, dzięki...

Komentarz

Pracuję...